Spanyolország legkedveltebb nyaralóhelyei az idén is tartják vezető helyüket a vakációt tervezők körében. Egy spanyolországi nyaralás rendkívül változatos lehet, mindenki megtalálja itt a kedvére való elfoglaltságot. Tengerparti strandok, történelmi városok, mediterrán vidékek és változatos, izgalmas szigetvilág. Spanyol nyaralást az év nagy részében érdemes tervezni, nem csak a szűken vett nyári szezonra szűkülnek a lehetőségeink. Spanyolország […]

spanyolorszag autoval fokep

Számos európai nagy nemzeten keresztül, közel 20 órányi utazás, autópályák és meseszép tájak várnak ránk, ha Magyarországról autóval indulunk Spanyolországba. Az 1930 egy jól sikerült évszám is lehetne a múlt századból, de jelen esetben egészen pontosan kilométerekben mérve, pont ennyi vár ránk, ha például Budapestről a katalán fővárosba, Barcelonába indulunk egy spanyolországi nyaralásra. Jól megtervezve, könnyedén és élménytelien levezethető távolság ez.

spanyol italok fokep

Az alábbi cikkben összegyűjtöttünk 39 alkoholmentes és alkoholos spanyol ital különlegességet. Ezek a tipikus spanyol italok – vagy nevezhetjük spanyol nemzeti italoknak is – megtalálhatóak szerte Spanyolországban és érdemes kipróbálni.